Kako se ispaljuju laseri iz pištolja - Laser Tag rođendaonica Beograd

Laser Tag oprema u klubu - rođendaonici u Zemunu-Novi Beograd, Zvezdara funkcioniše tako što morate držati dva bočna tastera da bi pištolj bio aktivan.

Na glavnom tasteru za pucanje iz laser tag pištolja se vrši samo pucanje pojedinačno ili rafalno (10 lasera u rafalu).

Nakon ispaljenog rafala mora se pustiti glavni taster za pucanje iz laser tag pištolja da bi se ispalio novi rafal.

Tokom ispaljivanja lasera u bilo kojoj vrsti laser tag igara u mračnoj areni Laser Tag rođendaonice u Zemunu-Novi Beograd, Zvezdara, se vidi crveni laserski snop što ujedno pokazuje i pravac pucanja.

Na video snimku možete videti kako funkcioniše laser tag pištolj.

Kako oprema registruje primljen pogodak Laser Tag rođendaonica

Kada je igrač pogođen u areni futurističkog paintball sportskog kluba - rođendaonice u Zemunu-Novi Beograd, Zvezdara oprema će da zatreperi jednu sekundu, automat na pištolju će da obavesti igrača da je pogođen zvučnim zapisom "you are hit" nakon čega će se kompletna oprema ugasiti na određeni broj sekundi (uglavnom 5).

U tom periodu laser tag igrač ne može da puca niti može biti pogođen.

Automat će odbrojavati sekunde zvučnim signalima nakon čega će se laser tag oprema opet upaliti i igrač biti ponovo aktivan.

Na video snimku možete videti kako izgleda kada je laser tag igrač primio pogodak.

 

Kako se ispaljuje granata u areni Laser Tag rođendaonice u Beogradu

Da bi se laser tag granata ispalila potrebno je prethodno punjenje u trajanju od 5 sekundi.

Punjenje u Laser Tag klubu - rođendaonici u Zemunu-Novi Beograd, Zvezdara se izvodi tako što se istovremeno pritisne prednji taster na vrhu pištolja i glavni taster za pucanje.

Nakon toga počinje odbrojavanje i laser tag automat o tome obaveštava igrača zvučnim zapisom "granate".

Nakon 5 sekundi ispaljuje se laser tag granata.

To je senzor koji se pušta u širokom luku.

U areni Laser Tag rođendaonice u Zemunu-Novi Beograd, Zvezdara u zavisnosti od paketa granatom možete pogoditi više igrača u isto vreme i osvojiti 5 puta više poena.

Laser tag pravila su okačena na vidom mestu u dečijoj igraonici pre ulaska u samu arenu

Pravila ponašanja tokom igre su postavljena na vidnom mestu u Laser Tag sportskog kluba - rođendaonice u Zemunu-Novi Beograd, Zvezdara pred sam ulazak u arenu

Pravila ponašanja tokom igre su postavljena na vidnom mestu u Laser Tag klubu - rođendaonici u Zemunu-Novi Beograd, Zvezdara pred sam ulazak u arenu.

U areni Laser Tag rođendaonice koja se nalazi u Beogradu (Zemun-Novi Beograd, Zvezdara) je iz bezbedonosnih razloga zabranjeno puzanje, klečanje, čučanje, brzo trčanje, penjanje po pregradama kao i svaki fizički kontakt, lomljenje opreme i predmeta.