Timska igra na baze - crveni protiv zelenih laser tag igrača

Ovo je najzastupljenija vrta laser tag igre. U areni Laser Tag rođendaonice u Beogradu prvo je potrebno se upoznati kako se ispaljuju laseri i granate i pravila borbe a bore se dva tima, crveni protiv zelenih. Svaki laser tag igrač počinje igru sa 5 života (po dogovoru može biti manje ili više) i određenom količinom municije. Nakon potrošenih života ili municije laser tag igrač mora otići u crvenu ili zelenu bazu (ugao sa crvenim ili zelenim osvetljenjem). Ovu vrstu igre Laser Tag klub - rođendaonica u Beogradu preporučuje kada je paran broj igrača.

Timska laser tag igra na punioce je najčešća na rođendanima

Ova vrsta igre u areni je najviše zastupljena na velikim okupljanjima kao što je proslava rođendana, a preporuka je da to bude Laser Tag sportsko udruženje u Beogradu. Svaki tim ima svog laser tag punioca. Nakon izgubljenih života ili metkova igrač u areni Laser Tag kluba - rođendaonice traži svog punioca koji mu dopunjava nove živote. Broj igrača koji igraju ovu laser tag igru je 10 i koju obuhvata mali paket u rođendaonici u Beogradu.

 

U beskonačnoj laser tag igri igrači imaju neograničen broj i života i municije

U ovoj vrsti laser tag igre igrači imaju neograničen broj života i municije. Laser Tag klub - rođendaonica u Beogradu preporučuje beskonačnu igru igračima koji igraju prvi put laser tag kao i kada je mali broj igrača u igri, recimo 4. Ova vrsta laser tag igre je najmanje dinamična tj. zahteva najmanje energije.

U solo laser tag igri igrači igraju svako za sebe i imaju neograničen broj života i municije

U ovoj laser tag igri igrači igraju svako za sebe, imaju neograničen broj života i municije. Ovu vrstu igre Laser Tag sportski klub - rođendaonica u Beogradu preporučuje za neparan broj igrača. Karakteristično za ovu laser tag igru je da iziskuje dosta više energije nego timska igra. Laser tag igrači se mnogo više kreću po areni rođendaonice koja se nalazi u centru Beograda i nemaju timsku podršku što dodatno zahteva više energije nego u timskoj igri.